Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: André Gomes a Barca nyakán fog maradni

A mai nappal szinte biztossá vált, hogy a karrierjében szinte teljesen megrekedt André Gomes az előttünk álló idényt is az FC Barcelonában fogja tölteni. Az ok nagyon prózai, igazából nem is tudjuk, hogy ki sajnálja jobban a történéseket.

Mint ismert, André Gomes drámaian rossz szezont zárt legutóbb a Barcában, és saját bevallása szerint is elvágyódott a katalán sztárcsapattól. Pedig szinte egész évben kiálltak mellette társai, és még a vezetőedző, Ernesto Valverde is folyamatosan próbálkozott a játszatásával. Ám ezek a kísérletek mind vakvágánynak bizonyultak. Gomes a rengeteg sajtó-, és szurkolói kritika miatt depressziós lett, és még az utcára is szégyellt kimenni.

A nyáron már adtunk róla hírt, hogy korábbi klubja, a Valencia újra szívesen látná a csapatában. Azonban meglehetősen nagy volt a csend már egy ideje, illetve mások nem is nagyon jelentkeztek be az Európa-bajnok középpályásért. Ám most megtört a jég, és újra hírünk van! Szinte biztos, hogy minimum januárig a Camp Nou-ban marad a portugál játékos, ugyanis a felkészülés során összeszedett egy makacsabb izomsérülést. A pontosabb részletek közül csak annyi ismert, hogy minimum kéthónapos kényszerpihenőre lesz szüksége.

A 25. születésnapját ma ünneplő Gomges szerződése 2021-ig érvényes a Barcelonával.