Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cheryshev a Premier League-ben köthet ki! – sajtóhír

A Marca információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal kötelékébe tartozó orosz válogatott támadót, Denis Cheryshevet a Marco Silva vezette Everton szeretné szerződtetni… 

Hírek szerint világbajnokságon remek teljesítményt nyújtó Denis Cheryshev játékjoga iránt komoly érdeklődést mutat az Everton. A 27 esztendős támadó négy gólt szerzett a rangos torna folyamán, kétszer Szaúd-Arábia, míg egy-egy alkalommal Egyiptom és Horvátország kapuját vette be. Bár valóban a vb egyik legjobbja volt, viszont azt sem szabad elfelejteni, Cheryshev rendkívül sérülékeny futballista. 

Karrierje során már több súlyosabb sérülést is összeszedett az orosz válogatott támadó. A Villarreal színeiben futballozó Denis Cheryshev már 28 esztendős lesz idén decemberben, de a spanyol élvonalban mindössze 74(!) mérkőzésen lépett pályára ez idáig, amely valljuk be, nem mondható túlságosan soknak. Ennek ellenére, aki már látta futballozni klubszinten is, azt tisztában van vele, nem éppen egy rossz képességű labdarúgó. Cheryshev az előző szezonban minden frontot egybe véve 32 mérkőzésen lépett pályára a Villarreal színeiben, melyek során 4 találatot és 3 gólpasszt jegyzett.