Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewandowski hamarosan aláírhat új csapatához – SAJTÓHÍR

Ahogy azt a Bayern Münchennél is elismerték, bizony nagyon szívesen eligazolna a bajor sztárcsapattól Robert Lewandowski. Állítólag a klubja nem szívesen engedné el, de a hírek szerint egy elég komoly ajánlat fog befutni érte még a napokban.

Robert Lewandowskit már évek óta figyeli a Real Madrid, ám a spanyolok eddig nem tudták rábeszélni a lengyel válogatott csatárt az aláírásra, illetve a Bayernt az eladásra. Mostanság lehetett olvasni a Manchester United feléledt érdeklődéséről, illetve a Paris Saint-Germain tapogatózásáról, ám komolyabb információ nem látott napvilágot.

A Chelsea-nél az új menedzser, Maurizio Sarri nem csinál belőle titkot, hogy szeretné még a nyáron megerősíteni, a saját szájíze, taktikája szerint alakítani a keretet. A Daily Star szerint az olasz mester eltökélt szándéka, hogy 80 millió fontos ajánlattal győzze meg a münchenieket a 30 esztendős támadó eladásáról.

Úgy tudjuk, hogy Lewandowski meglepve, de örömmel fogadta a Chelsea készülő ajánlatát, és szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben. Ugyan Lewandowski még ráér, a londoni „Kékek” viszont kénytelenek rákapcsolni, ugyanis a transzferablak már augusztus 9-én zárul. Ezt követően csak szabadúszókat igazolhatnak a klubok, illetve csak eladhatnak.