Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: célkeresztben a Dortmund amerikai tehetsége

A legfrissebb hírek szerint nem csak a Chelsea, hanem a Manchester United is erőteljesen érdeklődik a Borussia Dortmund amerikai válogatott játékosa, a horvát származású Christian Pulisic iránt.

DORTMUND, GERMANY – DECEMBER 16: Christian Pulisic of Borussia Dortmund celebrates scoring the winning goal to the 2:1 during the Bundesliga match between Borussia Dortmund and SG 1899 Hoffenheim at the Signal Iduna Park on December 16, 2017 in Dortmund, Germany. (Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images)

A még csak 19 esztendős Pulisic már 2015 óta tartozik a Borussia kötelékébe, a jelenlegi szerződése pedig 2020-ig érvényes. Azonban a sárga-feketék már régóta szerették volna már meghosszabbítani ezt a kontraktust, ám a kezdetben lelkes támadó és képviselői meggondolták magukat. A már 21-szeres USA válogatott szélső ugyanis eldöntötte, hogy máris szeretne feljebb lépni egy szintet.

Állítólag a korábban érdeklődő Bayern München, Liverpool és Chelsea hiába is kopogtatnak Pulisic-éknál, akik egészen idáig a Manchester United hívó szavára vártak. Értesüléseink szerint pedig végre már a MU is az érdeklődők között van, az pedig sokat nyomhat a latba, hogy az ifjú Christian már gyerekkorában is nekik drukkolt.

A transfermarkt.de 45 millió euróra becsüli Pulisic kivásárlási árát, ám meglepődnénk, 50-60 milliónál olcsóbban kelne el.