Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ICC: szoros mérkőzésen verte a United a Realt! – videóval

Már több éves hagyományra tekint vissza a Bajnokok Nemzetközi Kupája (ICC) fantázianevű felkészülési torna, melynek ugyan sok köze nincsen sem a bajnokcsapatokhoz, sem a nemzetközi kupákhoz, de legalább olyan nézők számára is elérhetővé válnak mindannyiunk kedvencei, akiknek tétmeccsen nem volna lehetőségük megcsodálni őket. Így csaphatott ma össze a Manchester United, és a Real Madrid csapata Miamiban.

Manchester United – Real Madrid 2-1 (2-1)
Gólszerzők: Sánchez (18.), Herrera (27.) ill. Benzema (45+4.)

Az idei harmadik ICC-mérkőzésén pályára lépő Manchester United csapott össze a felkészülést csak most kezdő Real Madriddal a Hard Rock Stadium gyepén. A mérkőzést természetesen a hosszabb ideje együtt edző – és kevesebb perememberrel felálló – Vörös Ördögök kezdték jobban, akik fél óra dominancia alatt két gólt is berámoltak Kiko Casilla kapujába. Ám ahogy az a Mourinho-csapatoktól várható, nem szakadtak meg a gólparádéért, inkább átadták a kezdeményezést a háromszoros BL-címvédőnek, akik azon nyomban meg is szerezték a szépítő találatot Theo Hernández és Karim Benzema összjátékát követően.

A második félidőben több változtatást is eszközölt Lopetegui mester: érkezett többek között Ödegaard és Mayoral, majd a 62. percben már a debütáns Vinicius és Odriozola helyét is ifisták vették át. Bár a Királyiak egyre és egyre komolyabb nyomást gyakoroltak Sánchezék kapujára – a mérkőzés végén még a szabadságából épp csak visszatért Kroos is bevetésre került, ráadásul a behozott Ödegaard cseréjeként, a United állta a sarat, így meg tudták őrizni a szépen mutató, de messzemenő következtetésekre okot aligha adó eredményt.