Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: “Lewa elfogadta, hogy maradnia kell!”

Bármennyire is menni akart Robert Lewandowski a Bayern Münchentől a nyáron, mostanra úgy tűnik a lengyel klasszis is elfogadta, hogy bizony maradni fog a bajoroknál.

(Kép: as.com)

Erről beszélt legutóbb a német sztárcsapat edzője, Niko Kovac is. “Robert és én az elmúlt héten négyszemközt beszéltünk. Robert pontosan tudja, hogy miképpen vélekedek róla, és milyen szerepet szánok neki. Itt mindenki pontosan tisztában van a képességeivel, hiszen világ három legjobb csatára közül ő az egyik. Elmondtam neki, ohgy nem vagyunk hajlandóak lemondani róla, hiszen nagy szükségünk van rá. Robert elfogadta ezt, aminek én nagyon-nagyon örülök!” – Idézi Kovac mestert a Marca.

A horvát tréner Lewandowski kapcsán elmondta azt is, hogy mivel a lengyel klasszis marad, nem terveznek erősítést támadóposzton, így nem lesz a Bayern játékosa Ante Rebic sem. “Ante egy erős személyiség, jól ismerjük egymást. Nagyszerű idénye volt, és mindenki láthatta mire képes a világbajnokságon. Viszont sem ma, sem pedig holnap nem érdemes arróól beszélgetnünk, hogy átigazoljuk-e őt vagy sem.” – Így Niko Kovac, aki ugyebár az Eintracht Frankfurtnál együtt dolgozott a horvátok világbajnoki ezüstérmes szélsőjével.