Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ilyet se láttunk még: 100 gyerekkel mérkőztek meg a Manchester United játékosai

Sok sztárcsapathoz hasonlóan a Manchester United is az Egyesült Államokban tudta le a nyári edzőtábort, a helyiek pedig nagy számban jelentek meg a meccseiken, jó hangulatot teremtettek. Volt azonban más kötelezettségük is.

A Manchester United egy világmárka, túl nagy név ahhoz, hogy Amerikában ne próbáljanak meg hasznot húzni az ottlétükből. Épp ezért nem is olyan meglepő, hogy az egyik show-műsor külön anyagot készített velük. James Corden neve ismerős lehet, ez az enyhét pocakos csávó szokott A-listát hollywoodi sztárokkal ökörködni, meg a legmenőbb énekesekkel karaoke-zni a kocsijában. Most a focistákon volt a sor: Smalling, Ander Herrera, Mata, illetve maga Jose Mourinho állt ki James csapata ellen, amely összesen 100 kisgyerekből állt.

A kis lurkók csapatostól rohamozták meg a vörösök labdás emberét, a profi játékosok így pedig sem a fizikai fölényüket, sem a gyorsaságukat nem tudták kamatoztatni. Egyetlen reményük az volt, hogy az ellenfél játékosai nem érték fel a felsőlécet – igaz, volt vagy 15 kapus:)

A végén még Mourinho is beszállt, Mata pedig ollózva talált be. Íme: