Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy dobásra készül a Leicester – sajtóhír

A mai napon több európai sajtóorgánum is arról számolt be, hogy a Premier Leagueben szereplő Leicester City utolsó nagy dobsását hajthatja végre a holnap záródó átigazolási piacon.

Anglia felé veheti az irányt Söyüncü. (kép: skyports.com)

A hírek szerint a Leicester mindenben megegyezett a Freiburg együttesével a török válogatott Caglar Söyüncüvel kapcsolatban. A 22 esztendős védőért – akiért egyébiránt az Arsenal is nagyon érdeklődött – 22,5 millió fontot fizetnek a „Rókák”, aki az információk alapján ma esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

A Claude Puel által vezetett együttesnek szinte égetően fontos, hogy végleg megszerezze a fiatal középső védőt, ugyanis a csapat legnagyobb neve, Harry Maguire az utolsó pillanatokban a Manchester Unitedhez igazolhat. Ha ez megtörténik, akkor csupán hárman maradnának a középső védő posztjára, Wes Morgan, Jonny Evans és Yohan Beanlouane személyében, ami valljuk be elég vékony lenne egy szezonra.

A török labdarúgó mellett a 21 esztendős horvát Filip Benkovic is a holnapi nap során írhat alá a Leicesterhez. A szakértők szerint nagy jövő előtt álló bekk a Dinamo Zágráb együttesétől tenné át a székhelyét Angliába.