Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Modric döntött a jövőjéről

Lezárulni látszik a nyár egyik legfurább témája: a világbajnokságon döntőt játszó Luka Modricért az olasz Internazionale jelentkezett be, ez a hirtelen jött lehetőség aztán nem tartott ki sokáig.

Kép: AS.com

Vakargathattuk a fejünket az elmúlt hetekben, amikor olyan hírek kaptak szárnyra, hogy Modric elhagyja a Real Madridot az Inter kedvéért. Persze érkeztek magyarázatok arra vonatkozóan, hogy pontosan miért is tenne ilyet a középpályás, de ha csak a megbízható források nem állították volna azt hogy ez lehetséges, mindenki kapásból kacsának tartotta volna. Pláne úgy, hogy végül nem is lett belőle semmi.

A spanyol lapok tényként kezelik ugyanis, hogy Luka Modric marad, sőt hosszabbít is. Az AS.com arról ír, hogy az olaszok valóban bejelentkeztek érte, ám miután Modric összeült a családjával és megvitatták a dolgot, végül úgy döntöttek, az lenne a legjobb, ha minden maradna a régiben. Ennek örömére a játékos saját Twitterén tett közzé egy képet, ahol épp edzésen vesz részt – alatta pedig azt írja, hogy visszatért a munkába.

Maradásával kapcsolatban egyfelől bizonyára nagyon elégedettek a spanyol klubnál, másfelől viszont lesz még egy kis dolguk a papírmunkával. A spanyol sajtó szerint ugyanis meghosszabbítja a lejáró szerződését, és biztos ami biztos, Florentino Perez még a fizetését is megemeli: állítólag ugyanannyit fog keresni, mint Bale és Sergio Ramos.