Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Valenciában folytatja az Atletico Madrid csatára – hivatalos

A spanyol bajnokságban szereplő Valencia csapata hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy leigazolták az Atletico Madridból Kevin Gameirót. 

Képtalálat a következőre: „kevin gameiro valencia”

Forrás: beinsport.hu

Hivatalossá vált, hogy Kevin Gameiro elhagyja az Atletico Madridot és a Valencia játékosa lett. A két klub mindenben megegyezett az átigazolással kapcsolatban, a francia csatár ára pedig 16 millió euró lett.

Gameiro egyszerűen létszámfelettivé vált a fővárosi csapatban, miután az Atletico a napokban jelentette be, hogy leigazolták az AC Milánból Nikola Kalinicot. A francia támadó azonban már az előző szezonban is kegyvesztetté vált, főleg miután Diego Costa is játszhatott a csapatban: Gameiro az előző idényben összesen 25 alkalommal lépett pályára a spanyol élvonalban, ám csak 11 mérkőzésen volt kezdő.

Gameiro 2016-ban igazolt a spanyol fővárosba a Sevillából 30 millió euró ellenében. A “Matracosok” mezében összesen 82 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve, ezeken pedig 27 gólt és 11 gólpasszt jegyzett.

A Valencia a napokban a második csatár érkezését jelentette be, hiszen Michy Batshuayi is a “Denevéreknél” folytatja, igaz csak kölcsönben.