Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az izraeli újonc szerződtette a korábbi Fradi-védőt

2013 nyarán szerződött a Ferencvároshoz David Mateos, aki nem kisebb klubot, mint a Real Madridot hagyta ott a zöld-fehérek invitálásáért. Ricardo Moniz csábította el a klubhoz, de Thomas Dollnál is meghatározó játékos volt. Két év után viszont elhagyta a Fradit, mert Amerikába az Orlando Cityhez vágyott. Azóta megfordult hazájában is, nyáron lejárt a szerződése, s végül Izraelbe a Hapoel Hadera együtteséhez került.

                                                                                                              www.nso.hu

2013 nyara már öt éve volt, de akkoriban nagy szenzáció volt, hogy a Real Madridból tudott focistát venni a Fradi. Annak ellenére, hogy nem volt meghatározó játékos, mégis pályára lépett a Realban. Két évig játszott a Ferencvárosban 40 NB I-es meccsen 7 gólig jutott, ugyanis ő volt a zöld-fehérek tizenegyes rúgója is. 2015 nyaráig szimpatikus volt mindenkinek a focista, a játékosnak a klub, de azon a nyáron valami történt. Az amerikai Orlando City bejelentkezett a spanyol védőért, ő pedig menni akart. A Fradi vezetői közölték, ha kifizetik az árat amit kérnek érte mehet. Az amerikaiak pedig átutalták a kívánt pénzt, így már mehetett is egykori csapattársa a brazil Kaka után. Másfél évig maradt az Orlandónál, onnan 2017 márciusában távozott. Tavaly nyáron a spanyol harmadik ligában szereplő Real Murcia együtteséhez írt alá. Viszont nem sikerült a feljutás, s így idén nyáron távozott.

Két hete dőlt el, hogy az izraeli élvonalbeli újonc Hapoel Hadera csapatához ír alá a 31 éves középhátvéd, aki egy éves szerződés aljára kanyarította oda a nevét.