Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Őt akarja Lopetegui, a 120 millió euró sem riasztja el? – Sajtóhír

Spanyolországi sajtóértesülések szerint a Real Madrid még az augusztusi piaczárás előtt megpróbálja bármi áron megszerezni Julen Lopetegui legfőbb kiszemeltjét.

(Kép: as.com)

A Real Madriddal kapcsolatban jól értesült madridi lapok (AS, Marca) már sokszor leírták, hogy a blancók még augusztusban igazolhatnak egy középcsatárt. A La liga első fordulóját követően újfent felerősödtek ezek a hangok. Nem is beszélve arról, hogy most már állítólag Lopetegui mester is belátja, szüksége lehet még egy csatárra, lévén, hogy Karim Benzema után a tapasztalatlan Borja Mayoral, majd Raúl de Tomás következik a sorban.

Miután a spanyol csapatok augusztus 31-éig igazolhatnak, az AS beszámoló szerint a Real Madrid tesz egy nagy transzferhajrát a Valencia alapemberéért, Rodrigo Morenoért. A madridi sportnapilap szerint Lopetegui egyik személyes kedvence (Már az U21-es utánpótlás válogatottnál is együtt dolgoztak – a szerk.) a 27 esztendős támadó, és a blancók trénerét az sem riaszthatja el, hogy Rodrigo szerződése 2022-ig szól a Mestallában. Halkan jegyezzük meg, spanyol módi szerint kivásárlási árról is szükséges beszélnünk, ami 120 millió euróra (?) tehető.

Hogy még érdekesebb legyen a történet, a szintén madridi El País napilaptól megkérdezték a Valencia technikai igazgatóját, Mateu Alemany-t Rodrigo jövője kapcsán. A válasz azért elgondolkodtató: “Jelen pillanatban létezik kivásárlási ár. Ezért sem garantálhatom, hogy Rodrigo marad. Természetesen a mi célunk egyértelmű, folyatni vele a közös munkát!” – Így a sportvezető, aki lehet, hogy olajat öntött ezen gondolataival arra a bizonyos tűzre…