Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Süper Lig: Csúnya vége lett a Galata veretlenségének – videóval

A török bajnokság (Süper Lig) szombat esti mérkőzésén a háromból három győzelemmel álló Galatasaray jókora pofonba szaladt bele a Trabzonspor vendégeként, így egyre inkább kezd a feje tetejére állni a helyzet Törökországban…

(Fotó: Trabzonspor Kulubü)

A rendkívül dinamikusan kezdő Trabzonspor számára három perc is elég volt a vezetés megszerzéséhez, a korábban az olasz Lazióban futballozó nigériai válogatott Onazi ennyi idő alatt vette be a Galata kapuját, kisvártatva pedig honfitársa, Anthony Nwakaeme is eredményes tudott lenni egy szerencsésen megpattanó lövésből. 2-0-nál az isztambuliak egy durva taposás következtében tíz emberre fogyatkoztak, az első félidő ráadásában Nwakaeme újra eredményes volt, a végeredményt pedig a ghánai Ekuban találata alakította ki a végjátékban.

Trabzonspor – Galatasaray 4-0 (3-0)
Gólszerzők: Onazi (3.), Nwakaeme (25., 45+2.), Ekuban (90+2.) ill.
Kiállítva:ill. Belhanda (30.)

Eközben folytatódott a Fenerbahce vesszőfutása, a tavalyi második helyezett a rajton aratott győzelem után sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el, sikerével a Kayserispor a harmadik helyre lépett előre.

Fenerbahce – Kayserispor 2-3 (1-0)
Gólszerzők: A. Ayew (13.), Slimani (57.) ill. Mensah (52.), Skrtel (61. – öngól), Chery (69.)

A három meccsből száz százalékos Kasimpasa a vasárnap kora este az Ankaragücüt fogadja, a legutóbb botló Besiktas pedig vasárnap este a Bursaspor vendége lesz.

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista aktuális állása