Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klubváltás előtt Zlatan? – sajtóhír

Az MLS-szezon hajrájához közeledve a Los Angeles Galaxy nem áll túl fényesen, és könnyen lehet, hogy a tavalyi szezonhoz hasonlóan, 2018-ban sem jut be a csapat a rájátszásba, ráadásul immár legnagyobb sztárja is otthagyni készül őket.

A mexikói Record értesülései szerint Zlatan Ibrahimovic az idény végeztével (az alapszakasz október végén zárul), az egyiptomi Pyramids FC-hez szerződhet, az üzlet megkötését pedig akár már napokon belül bejelenthetik.

Bár a csapat mérsékelten teljesít, Zlatan számára nem sikerült rosszul az amerikai szerepvállalás, 21 mérkőzés után 16 góllal az MLS legjobb góllövői közé tartozik. A 36 esztendős klasszis pályafutása zenitjén a Juventus, az Inter, a Barcelona, az AC Milan és a PSG csapataiban szerepelt, de a 2016-2017-es idényben a Manchester United színeiben is összehozott még egy 28 gólos szezont.

A Pyramids FC-t egy szaúdi millárdos sejk keltette életre nemrégiben egy meglévő csapat megvásárlásával és átkeresztelésével, aki sztárigazolásokat és külföldi stábot ígért, és egyelőre legfőképpen brazil játékosokra építve, a gárda öt forduló után a második helyen áll az egyiptomi pontvadászatban, de a jelentős tőkeinjekció után a kontinens uralma és további sztárok csábítása várható.

Valahogy mintha Zlatan pont beleillene egy ilyen csapatba, amelyet már egyes portálokon csak “afrikai PSG”-nek hívnak…