Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcának fizetnie kell Neymar miatt!

Meglepő hírrel rukkolt elő a spanyol sajtó az este folyamán. Állítólag a katalán sztárcsapatnak még mindig van dolga a brazil Neymarral, aki már több mint egy éve elhagyta a Camp Nout a Paris Saint-Germain kedvéért.

A hírek szerint a napokban az asztalra csapott egy brazil úriember Barcelonában. Egy bizonyos André Cury ugyanis 6,6 millió eurót követelt az FC Barcelona csapatától. Nevezett személy ugyanis kapcsolattartóként vett részt Neymar 2013-as érkezésekor, ugyanis közvetítette a tárgyalásokat a Santos és a Barca között.

Sandro Rosell akkori klubelnök pedig egy nagyon gáláns megbízatási szerződést kötött akkoriban Curyval: ha a katalán sztárcsapat egyszer eladja Neymart, akkor a vételár három százaléka az ő markát üti. És bizony a PSG által tavaly utalt 222 millió euróból így 6,6 millió jut a brazil szakembernek.

Természetesen a Barcánál nem ugráltak a megkeresés miatt, ám állítólag sikerült megegyezni Curyval, és teljes egészében megkapja a követelt összeget, amelyet még az előző, felelőtlen klubvezetés határozott meg.