Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lazovics olajra lép?

A Fociclub.hu klubhoz közeli informátora délután lebegtette meg, hogy Danko Lazovics elhagyja a MOL Vidi FC csapatát. Ez annyira hihetetlen tűnt, hogy úgy döntöttem nem írom meg. Kora estére viszont már az nso.hu is megírta, úgyhogy igaznak tűnnek a hírek. A Vidi egyik legjobbja távozik Fehérvárról.

vidi.hu

1983-ban született csatár két éve érkezett a Vidihez, s ezen idő alatt 61 NB I-es meccsen lépett pályára a klub színeiben, s ezeken 25 gólt szerzett. A 47-szeres jugoszláv és szerb válogatott támadó hétvégén még játszott a Puskás Akadémia elleni meccsen, de az nso.hu információi szerint már az edzéseken sem vesz részt. Pályafutása során a belgrádi Partizan, a Feyenoord, a PSV és a Zenit csapatában is megforduló csatár minden bizonnyal közös megegyezéssel távozik a csapattól.

A szakítás azért is érdekes időpontban történt, mert a Vidi az El-csoportkörre így is kettővel kevesebb focistát nevezett a megengedett 25-nél, most pedig az egyik legjobb játékosa távozik. Igaz Lazovics többször színészi képességét is bemutatta, de futballtudását senki sem vitatta, 35 évesen is a magyar bajnokság legjobbjai közé tartozott.

A MOL Vidi csütörtökön a BATE Boriszov együttesét fogadja a Groupama Arénában, s ezen a meccsen már Lazovics nem lép pályára. A fehérváriak 2018–2019-es idény nemzetközi menetelése során két gólt szerzett és két gólpasszt adott – egyet-egyet a Dudelange és egyet-egyet az AEK Athén elleni párharcokban.

A szerb legemlékezetesebb színészi jelenete:

https://www.youtube.com/watch?v=RVVSkEuyrPY