Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool – PSG: „Őrültnek kellett lennünk”

A várakozásoknak megfelelően fantasztikus mérkőzést játszott egymással a Liverpool és a Paris Saint-Germain együttese a Bajnokok Ligája C csoportjának slágercsatájában. A győzelem végül az utolsó pillanatban a „Vörösöké” lett, pedig a párizsiak majdnem kiénekelték a sajtot…

A liverpooli éjszaka remek izgalmakat hozott, ugyanis a hazaiak kétgólos vezetésüket adták le a PSG ellen, ám a csereként beállt Roberto Firmino az utolsó pillanatban mégiscsak kicsikarta a győzelmet. A brazilból hős lett, így extravagáns edzője, Jürgen Klopp a tőle megszokott felpörgött stílusban adott sajtótájékoztatót a lefújást követően:

„Minden jól sikerült, hihetetlenül bátrak voltunk és egy olyan csapat ellen, mint a PSG. Őrültnek kellett lennünk, fantasztikusak voltunk.”

– ünnepelte a győzelmet a német mester.

A Liverpool menedzserének honfitársa, Thomas Tuchel természetesen csalódott volt, hiszen játékosai mégiscsak ledolgozták a kétgólos hátrányt, hogy aztán végül mégis nullaponttal távozzanak az Anfield Roadról:

„Draxlerrel a harmadik gól előtt több lehetőségünk is. Nagyszerűen játszottunk az első félidőben, nem is lett volna értelme a Liverpool két gólos előnyében másra. Bátran játszottunk, ám a második játékrészben sok labdát vesztettünk el könnyelműen. Az Anfielden játszhattunk, és nem vesztettük el az önbizalmunkat, és még a védekezésünket is át tudtuk szervezni. Nehéz volt, de nem érdemeltünk vereséget.”

– sopánkodott a vereséget követően a PSG vezetőedzője.