Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Vidi korábbi trénere lehet az AS Roma edzője – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a Serie A jelenleg 14. helyén álló AS Roma idő előtt cserélné le a csapat mostani edzőjét, Eusebio Di Francescót. 

Forrás: Getty Images/Gabriele Maltinti

Az olasz ItaSportPress értesülései szerint az AS Roma le szeretné cserélni jelenlegi edzőjét, Eusebio Di Francescót, a helyére pedig a MOL Vidi, a Swansea, a Leicester és a Fiorentina korábbi trénerét, Paulo Sousát nevezné ki.

Az AS Roma nagyon rosszul kezdte a szezont, és jelenleg egy győzelemmel, illetve két-két döntetlennel és vereséggel az olasz bajnoki tabella 14. helyén áll. A rossz teljesítmény miatt vette fontolóra a klub, hogy lecseréli Eusebio Di Francescót, akinek az oldal információi szerint két meccse maradt arra, hogy megmentse az állását. A fővárosi csapat hét közben a Frosinonét fogadja hazai pályán, a hétvégén pedig a Lazio ellen játszanak városi derbit.

Paulo Sousa a QPR-nél kezdte meg edzői pályafutását, majd a Swansea és a Leicester együttesét irányította rövid ideig. Ezt követően, 2011-ben lett a Videoton (MOL Vidi) edzője, ahol másfél szezont húzott le. Ezután egy-egy évig vezette a Maccabi Tel Aviv és a Basel csapatát, majd két szezon erejéig a Fiorentina trénere volt. Jelenleg a kínai Szuperligában szereplő Tiencsin Csüancsien edzője.