Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus Nagy Ádámék ellen hozta a papírformát – videóval

A Serie 6. fordulójában ma este is folytatódtak a küzdelmek, többek között pedig pályán volt a Juventus is, melynek ellenfele Torinóban a Nagy Ádámmal ismét a kezdőjében felálló Bologna volt. Végül a hazaiak hozták a papírformát, a vendégek magyarja pedig ismét végig a pályán volt. Hazai részéről Dybala először talált be az idényben, Cristiano Ronaldo pedig gólpasszt osztott ki!

Dybala kezdte a gólgyártást a Bologna ellen, akinek ez volt szezonbeli első gólja! (forrás: twitter.com/juventusfcen)

A Serie A 6. fordulója ma este is javában zajlott, többek között pedig pályán volt a címvédő Juventus is, melynek vendége a Nagy Ádámmal ismét a kezdőjében felálló, a hétvégén az AS Roma csapatát simán legyőző Bologna együttese volt.

A mérkőzés első gólja igencsak korán megszületett, hiszen a 10. percben már ünnepelhettek a hazaiak, amikor is Dybala a kipattanót tessékelte a bolognai kapuba! Az argentin fiatal az első találatát szerezte az idényben, amire már nagy szüksége volt, ráadásul legutóbb bajnokin épp a Bologna ellen talált be a dél-amerikai támadó (1-0)! Ám a Juve előnyének megduplázására sem kellett sokat várni, ugyanis a 16. minutumban Ronaldo passzát követően Matuidi volt eredményes (2-0)! A 27. percben maga a portugál klasszis is betalált volna, ám miután védőjén túljutott a löketét nagyszerűen védte Skorupski! Az első félidőben a vártnak megfelelően magabiztosan dominált minden téren a Juve, a Bologna pedig ezúttal nem volt képes arra, hogy meglepetést okozzon.

Ennek ellenére a második félidő elején közel állt a szépítéshez a Bologna, amikor is Destro kapáslövése után landolt a labda a hazai kapu mellett az 53. percben. A 60. minutumban már Cancelo növelte volna a Zebrák előnyét, de próbálkozását hárította a vendégek hálóőre. A 79. minutumban is szépíthetett volna a Bologna, hiszen Krejci tizenhatosról elvégzett szabadrúgása a kapura ment, de Perin védeni tudott. A hajrában viszont a túloldalon Cristiano Ronaldo előtt adódott még lehetőség, de ezúttal nem tudott eredményes lenni a Juve nagyágyúja, hiszen mellé lőtt. Az eredmény így már nem változott, de a torinóiak így is dominálva, magabiztosan győztek 2-0-ra a hétvégén az AS Roma ellen nyerni tudó Bologna ellen. A bolognaiaknál ezúttal is végig a pályán volt Nagy Ádám, ami elég jó jel, ám klubja ezúttal pont nélkül maradt.

Serie A, 6. forduló
Juventus – Bologna • 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Dybala (10.), Matuidi (16.), ill. –