Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazai pályán győzött kettővel az Inter – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a Serie A 7. fordulójában ma este az Inter hazai pályán tudott győzni a Cagliari ellen. A milánói gárda volt a meccs favoritja, amely újabb sikerével zsinórban harmadik győzelmet érte el a bajnokságban!

Lautaro Martinez öröme, kinek révén kevesebb, mint negyedóra elteltével előnybe került az Inter! (forrás: twitter.com/Inter_en)

Az Inter az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a Serie A 7. fordulójában ma este a Cagliari vendéglátója volt Milánóban, ahol a hazai gárda számított esélyesnek.

Ennek pedig megfelelően alakultak az események, hiszen a 12. percben Dalbert beadását követően Lautaro Martinez fejese landolt a vendégek kapujában (1-0)! Az első félidő a gólt leszámítva nem volt valami acélos, lehetőségek sem igazán alakultak ki, bár a szünetig a Cagliari is kaput talált egyszer, a nagyobb helyzete a vendég együttesnek a 41. percben alakult ki, ám akkor Sau próbálkozása kevéssel mellé ment. Az Inter gólját leszámítva kiegyenlítettnek tűnt több szempontból a párharc, ennek ellenére az esélyesebb csapatnál volt az előny a szünethez érve. Mezőnyben az Inter ezen felül épphogy ellenfele fölé tudott nőni, míg pontos passzok tekintetében kevéssel, de többet teljesített a Cagliari.

A fordulás után kapura veszélyesebbnek tűnt az Inter, de ahogy az lenni szokott, annak ellenére mégsem jött az újabb hazai gól. Azonban emiatt nem kellett aggódnia a hazai klub egyik tagjának sem, hiszen vendégük nem tudott kaput találni. Igaz, ez a 73. percben megdőlt, ugyanis egy szögletet követően úgy tűnt Dessena egalizál, hiszen a labda át is haladt a gólvonalon, ám a vendégek játékosa kizárólag kézzel sodorta a játékszert a kapuba, így ezt nemhogy gólnak, de szabályos kapura tartó próbálkozásnak sem nevezhettük. A 88. minutumban Perisic módosította volna az eredményt, ám a horvátok vb-ezüstérmes játékosa a vendégek kapuja mellé lőtt. Majd a pontot az i-re Inter fel is tette a hajrában! A 89. percben Politano a szögletet követően zseniális fejjel szerzett találatával növelte előnyét, és állította be a végeredményt az Inter (2-0)! A három pontot tehát otthon tartotta a milánói kék-fekete együttes, amely a bajnokságban zsinórban harmadik sikerét aratta, összességében pedig a Tottenham ellen aratott BL-siker miatt immár sorozatban negyedik győzelmét érte el! Ezzel együtt az Inter mostani sikere azt is jelenti, hogy az együttes jelenleg a 4. helyet foglalja el a bajnoki tabellán, a Cagliari pedig ezzel szemben csupán a 16., és adott esetben lejjebb is végezhet a forduló befejeztével.

Serie A, 7. forduló
Inter – Cagliari • 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Lautaro Martinez (12.), Politano (89.), ill.

VIDEÓ HAMAROSAN!