Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: újabb sztárral veszett össze Mourinho!

Tulajdonképpen még el sem ült a vihar José Mourinho és Paul Pogba között, máris itt az újabb affér a portugál mesterrel kapcsolatban. Állítólag most a „Vörös Ördögök” januári szerzeménye, Alexis Sánchez panaszkodik a rossz munkahelyi körülményekre.

Ez bizony egy kritikus időszak José Mourinho manchesteri karrierjében, és egyre valószínűtlenebb, hogy olyan eredményeket tudjon mostanság elérni, ami visszarángatja őt és csapatát a szakadék széléről. Állítólag a korábbi sikeredző egy komoly és mindent vagy semmit elven megtartott prédikációt tartott játékosainak. Itt állítólag nem kímélte saját magát sem, de jó pár játékosát is megsértette.

Mourinho egyik „áldozata” a chilei Alexis Sánchez is, aki tavasszal sem remekelt igazán a Unitedben. Most pedig még inkább alulteljesít: öt meccsen nulla gól, és egyetlen árva gólpassz. A Mirror szerint korábbi Arsenalos csapattársának, Lucas Péreznek a hétvégi, West Ham elleni vereség alkalmával elpanaszolta, hogy mennyire megbánta az „Ágyúsok” elhagyását a manchesteriek kedvéért.

Azt említettük már, hogy Sánchez 500 ezer fontos heti fizetésével a legjobban kereső alkalmazott az Old Traffordon? A szezonban eddig összesen 333 percet volt a pályán. Komoly rabér, ugye?