Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: Londonba látogat a Vidi, az Arsenal idegenben bizonyíthat – előzetes

Folytatódik az Európa-liga csoportköre a második fordulóval. A MOL Vidi a Chelsea otthonába látogat, de pályán lesz az Arsenal, az AC Milan és a Sevilla is. 

Az első csoportmérkőzésén kikapott a MOL Vidi 

A-csoport:

Leverkusen – AEK Larnaca 18:55
Zürich – Ludogorets 18:55

A Leverkusen egy izgalmas mérkőzésen, kétgólos hátrányból fordított a Ludogorets otthonában az első fordulóban. Most az AEK Larnacát fogadják, akik viszont vereséggel nyitottak. A bolgár csapat most a Zürich otthonába látogat, ahol szintén nem lesz könnyű dolguk.

B-csoport:

Salzburg – Celtic 18:55
Rosenborg – RB Leipzig 18:55 (Digisport 3)

A Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Salzburg a Celticet fogadja, miután az első mérkőzésen legyőzték a Red Bull másik fiókcsapatát, az RB Leipziget. Gulácsi Péter csapata most a Rosenborg ellen javíthat, és kell is nekik, ha nem akarnak lemaradni.

C-csoport:

Zenit – Slavia Praha 18:55
Bordeaux – Köbenhavn 18:55

A C-csoportban meglepetésre csak a Slavia Praha tudott győzni az első fordulóban, ráadásul a Bordeaux-t legyőzve. Most Szentpétervárra utaznak, ahol a Zenittel találkoznak. A franciák a dán Köbenhavn csapatával csapnak össze, a céljuk pedig csak a győzelem lehet, ha tovább szeretnének jutni a csoportból.

D-csoport:

Anderlecht – Dinamo Zágráb 18:55
Fenerbahce – Trnava 18:55

A horvátok nagyom simán győzték le a Fenerbahcét, akiknek mindenképpen javulniuk kell. A szlovák Trnava ellen papíron ők az esélyesebbek, de ezután nem lesz könnyű mérkőzésük. Az Anderlechtnek sikerült legyőzni a szlovákokat, és most a Dinamo Zágrábbal csapnak össze az első helyért.

E-csoport:

Quarabaq – Arsenal 18:55 (Digisport 2)
Vorszkla – Sporting CP 18:55

Nem történt meglepetés az E-csoportban, a két nagy név, az Arsenal és a Sporting CP is nyerni tudott a papíron gyengébb ellenfél ellen. A második fordulóban még nem egymással találkoznak, hiszen a londoniak a Quarabaq otthonába látogatnak, a portugálok pedig Ukrajnába utaznak.

F-csoport:

AC Milan – Olympiakosz 18:55 (Digisport 1)
Betis – Dudelange 18:55

Az AC Milan nem gálázott a luxemburgi Dudelange ellen, de megszerezte a három pontot. Ma este viszont az Olympiakosz ellen már nehezebb dolguk lesz. A Dudelange Sevillába utazik, hogy ott megpróbálja legyőzni a saját bajnokságában eddig nem remekelő Betist.

G-csoport:

Glasgow Rangers – Rapid Wien 21:00
Szpartak Moszkva – Villarreal 21:00

A G-csoportban csak a Rapid Wien tudott nyerni legyőzve a Szpartak Moszkvát. A Villarreal mindössze csak egy döntetlent ért el, hiába vezettek a Rangers ellen. A skótok ma a csoportelsővel csapnak össze, a Villarreal pedig Moszkvában javíthat.

H-csoport:

Frankfurt – Lazio 21:00 (Digisport 1)
Apollon – Olympique Marseille 21:00

Az Olympique Marseille meglepetésre kikapott a Frankfurttól, a Lazio viszont hozta a kötelezőt az Apollon ellen. Ma este a két győztes csapat találkozik egymással, míg a Marseille Ciprusra utazik az első győzelem reményében.

I-csoport:

Malmö – Besiktas 21:00
Sarpsborg 08 – Genk 21:00

Ahogy az várható volt, a Besiktas legyőzte a norvég Sarpsborg csapatát a csoportkör első fordulójában. Ma este már egy kicsit nehezebb dolguk lesz a Malmö otthonában, akik viszont vereséget szenvedtek a Genktől.

J-csoport:

Krasznodar – Sevilla 21:00 (Digisport 2)
Standard Liege – Akhisar 21:00

A J-csoportban sem történt meglepetés, a Sevilla gálázott a Standard Liege ellen az előző mérkőzésen, ahogy a Krasznodar is győzött török ellenfele ellen. Ma este a két nyertes és a két vesztes csapat találkozik egymással.

J-csoport:

FC Asztana – Rennes 16:50 (Digisport 1)
Jablonec – Dinamo Kijev 21:00 (Digisport 3)

A Rennes legyőzte a cseh Jablonec csapatát, míg az Asztana csak döntetlenezni tudott a Dinamo Kijevvel. A ma esti meccseken az ukránoknak lesz könnyebb dolga, míg Kleinheisler László csapatának a csoportelsővel kell összecsapnia.

L-csoport:

Chelsea – MOL Vidi 21:00 (Sport 1)
BATE Borisov – PAOK 21:00

A számunkra legérdekesebb csoport maradt a végére. A MOL Vidi Londonba utazik, ahol a Chelsea lesz az ellenfél. Maurizio Sarri több kulcsjátékosát is pihenteti majd a meccsen, így a magyar csapatnak talán több esélye lehet a pontszerzésre, ami viszont nem jött össze nekik a BATE Borisov ellen. A fehérorosz gárda a PAOK-kal fog összecsapni.