Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aston Villa: Thierry Henry már a segédjét is kinézte magának!

A város legendás fociedzője, Steve Bruce kirúgása után erőteljes menedzserkeresésbe fogott az Aston Villa együttese. A hírek arról szólnak, hogy a francia Thierry Henry ülhet le a birminghami együttes kispadjára. Az Arsenal korábbi sztárjának egy szintén nagy nevű segítője lehet.

Már korábban is lehetett arról hallani, hogy Thierry Henry és az Aston Villa útjai keresztezhetik egymást, ám a pletyka felerősödésére a múlthétig kellett várni. Ugyanis ekkor bocsájtották el Steve Bruce-t, akivel csak szenvedett a szép múltú együttes.

A fogadóirodák is a belga válogatottnál másodedzőként dolgozó Henry érkezését tartják a legvalószínűbbnek. Sőt, a Times mai híre szerint az sem volt véletlen, hogy John Terry éppen ezen a hétvégén jelentette be visszavonulását. Mint ismert, a Chelsea legendás védője utoljára még a Villában játszogatott, ám mivel a birminghamiek nem jutottak fel a PL-be, nem hosszabbította meg lejárt szerződését. Állítólag Henry győzte meg, hogy hagyjon fel a profi futballal, és legyen inkább az ő segítője a Villa Park kispadján.

Információink szerint legkésőbb szerdáig pont kerül a tárgyalások végére.