Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: januárban távozhat a mellőzött jobbhátvéd

A legfrissebb transzferpiaci hírek szerint akár már januárban elhagyhatja a Liverpool együttesét a korábbi angol válogatott balhátvéd, a manapság erősen mellőzött Nathaniel Clyne. Értékét körülbelül 15-20 millió euróra becsülik.

Nathaniel Clyne 2015-ben csatlakozott a Liverpoolhoz, akik 17,7 millió eurót fizettek érte a Southamptonnak. A 27 esztendős védő az elmúlt évek alatt azonban nem csak a „Vörösök”, de az angol válogatott keretéből is kiszorult szép lassan, lévén nem tartozik egyáltalán Jürgen Klopp menedzser kedvencei közé. Clyne a mostani szezonban mindössze egyetlen ligakupa meccsen játszott a csapatban, míg egyszer szintén pályára lépett az U23-as gárdában is egy Premier League 2-es találkozón.

A Sunday Mirror tegnapi híre arról szólt, hogy mivel egyébként sem számíthat további sok játékpercre Trent Alexander-Arnold helyetteseként, szívesen távozna is a klubtól. Állítólag a Leicester City már januárban mindent megtenne a kegyeiért. A pletyka szerint nyárig csak kölcsönvennék, és majd ha megállja helyét a „Rókák” között, akkor következne a végleges megvásárlása a szezon végeztével.

Clyne jelenlegi szerződése 2020-ig érvényes a Liverpoollal.