Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Roma beelőzheti a Barcát és a City-t az átigazolási piacon – sajtóhír

Néhány napja még arról számoltunk be, hogy a Barcelona lehet a favorit az egyik legtehetségesebb fiatal hátvéd megszerzésére, azonban olasz forrás tudni vélik, hogy az AS Roma is harcba szállt a nagyokkal.

Az Ajax ifjú hátvédje, Matthijs De Ligt átigazolása már hosszabb ideje téma a világsajtóban, eddig jobbára a Barcelona, a Manchester City és a Juventus érdeklődéséről szólt a fáma, azonban a minap a Corriere dello Sport és a Tuttosport is papírra vetette az AS Roma szándékát, kiemelve, hogy a “Farkasok” híresen jó viszonyban vannak De Ligt ügynökével, Mino Raiolával, aki a közelmúltban már több védencét terelte az olasz fővárosba.

A 19 esztendős védő a 2016-2017-es óta kap rendszeres játéklehetőséget az Ajax első csapatában, és az általános vélekedés szerint a következő évtizedek meghatározó hátvédje lehet, a Transfermarkt már most 50 millió euróra becsli az aktuális piaci értékét.

A Barca és a City közt az amszterdamiak másik nagy tehetsége, a 21 éves középpályás Frenkie de Jong iránt is komoly versenyfutásra számíthatunk még a közeljövőben.