Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Álmát éli Dárdai középpályása

A Hertha BSC korosztályos német válogatott játékosát, Arne Maiert rendkívül sokra tartják Berlinben, de akár a teljes hazáját is idevehetjük a hozzá fűzött reményeket illetően.  

A hirtelen felfokozott érdeklődés nem véletlen a 19 éves labdarúgó iránt, ugyanis klubjában immáron a kezdőcsapat meghatározó tagja, ahogyan az U21-es német válogatottban is rendre lehetőséget kap. A legfrissebb hírek szerint a Manchester United és az Arsenal is figyelemmel követi Dárdai Pál játékosának teljesítményét.

„Mindig jó érzés dicséreteket kapni. De jelenleg nem számítanak a kedves szavak, a pályán való történéseket nem ezek határozzák meg. A saját utamat járom, tisztában kell lennem azzal, hogy mire vagyok képes, néha a határokat is meg kell húznom. De szeretném kihangsúlyozni, hogy élvezem a helyzetem, az álmaimat élem meg. Persze, bizonyos szempontból büszkeséggel tölt el, hogy ilyen neves klubok érdeklődnek irántam” – nyilatkozta Maier a Goal.com újságíróinak.

A Hertha középpályása azt is elmondta, hogy a hozzá hasonló fiatalokkal – ilyen például Kai Havertz vagy Thilo Kehrer – egyszer a Nationalelf csapatát szeretnék alkotni.