Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már megvan Neymar helyettese a PSG-nél! – sajtóhír

Azok után, hogy felmerült Neymar távozásának lehetősége a PSG-től, a világsajtó mindig jól értesült (értsd: szenzációs átigazolásokat vizionáló) képviselői már a brazil klasszis utódját is megnevezték a párizsiaknál.

A Mirror értesülései szerint a Paris Saint-Germain a Neymar eladásáért befolyó 220 millió eurós összegből az Atlético Madrid francia kiválóságát, Antoine Griezmannt csábítaná magához, akit korábban a Barcelonának sem sikerült megszereznie a “Matracosoktól”.

A 27 éves támadó a Real Sociedad korosztályos csapataiban nevelkedett, majd a baszkok első csapatát erősítette 2009-től egészen a 2014-es, Atléticóhoz való szerződéséig, tehát a La Ligán kívül sosem játszott még másik bajnokságban.

Nem kicsit nehéz elképzelni, hogy ha a Barcáért nem hagyta el az Atléticót, akkor a PSG kedvéért most miért távozna Griezmann, de talán csak nem akart közvetlen riválisban játszani, vagy éppen a hazájába való visszatérés nyomós érv lehet a francia főváros csapata mellett. Mindenesetre Neymar küszöbön álló, újabb klubváltása, amennyiben tényleg létre jön, még nagyon komoly dominó-hatást indíthat el a világ labdarúgásában…