Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid mindent feltesz Neymarért! – sajtóhír

Ahogy napvilágot látott Neymar PSG-től való távozásának lehetősége, azonnal felpezsdült a világsajtó, amely tudni véli, hogy a Barcelona és a Real Madrid közül kerülhet ki a brazil klasszis (régi-)új csapata.

Az El Confidencial értesülései szerint Florentino Perez minden áron meg akarja szerezni Neymart a “Királyi Gárda” részére, ezért bármi pénzt megérne számára a leigazolása, főleg miután tavaly nyáron a PSG-vel szemben lemaradtak róla, még egyszer nem akarja elszalasztani ezt a lehetőséget.

A 26 éves labdarúgó pályafutása korábbi szakaszában 2013 és 2017 között 186 mérkőzésen 105 gólt szerzett a Barcelona színeiben, mielőtt tavaly nyáron a PSG-hez tette volna át székhelyét őrületes átigazolási rekordot jelentő, 222 millió euró ellenében.

Neymar a francia főváros csapatában 30 meccsen 28-szor volt eredményes az elmúlt kiírásban, az idei szezont pedig 11/11-es mutatóval indította meccsek/gólok számában, az elmúlt napokban pedig több forrás a katalánokhoz való esetleges visszatérésről cikkezett, amely még a gránátvörös-kékek szurkolóit is erőteljesen megosztotta.