Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Veretes a névsora az eddig alig, vagy egyáltalán nem játszóknak!

Kedden és szerdán már a harmadik kört játsszák az elitsorozat főtábláján. A Marca szubjektív összeállításában ki is jelölt egy kezdőcsapatot az eddig nagyon keveset, vagy egyáltalán egy percet sem játszó játékosokból.

1-3-4-3 felállásban kezdenének (Kép: marca.com)

Elég veretes lenne ez a csapat, hiszen a kapuban a Real Madrid nyári sztárigazolása, Thibaut Courtois állna, aki a BL-ben eddig Keylor Navas mögé szorult mindkét alkalommal.

A védelemben ott lenne egy ex-real játékos, mégpedig a Man. City-s Danilo. Az egyébként sokat sérült, de Pep Guardiola által azért látványosan mellőzött brazil ráadásul a BL mellett az angol bajnokságban sem kapott még szerepet.

Danilonál valamivel azért többet foglalkoztatja Liverpoolban Jürgen Klopp Dejan Lovrent, azonban a világbajnoki ezüstérmes középhátvéd idén még nem játszott a Bajnokok Ligájában, ahogyan klubtársa, Alberto Moreno sem.

Egy sorral előrébb a Marca a ‘8 perces’ Arturo Vidalt, a Barca chilei kiválóságnál tíz minutummal többet futballozó PSG-s Julian Draxlert, továbbá a ‘nullkilométeres’ MU-játékost, Ashley Youngot és a szintén ‘nullás’ Atlético-szélsőt Gelsont jelölte.

A támadók között a neves madridi lapnál bekerült szintén az Atléticóból Nikola Kalinic (0 perc), Keita Baldé az Interből (18 perc), illetve a kezdőcsapat legtöbbet játszó tagja, Riyad Mahrez a maga 29 percével. Utóbbi esetében a Marca kissé cinikusan meg is jegyzi, hogy nem is rossz ez a 29 perc egy a nyáron a Manchester City által majd 70 millió euróért megvett szélsőtől…