Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juve: a Tottenham alapembere érkezhet! – sajtóhír

Brit lapértesülés szerint a januári transzfer időszak folyamán a Massimiliano Allegri által irányított Juventus szeretné szerződtetni az angol élvonalban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur belga válogatott középpályását, Mousa Dembelé-t…

Már a nyár folyamán úgy tűnt, hogy Mousa Dembelé jó néhány esztendő elteltével elhagyja a Tottenham Hotspur csapatát, ám a rutinos belga középpályás végül maradt. A legnagyobb kérőjeként már régóta a Juventus-t tartják, de állítólag az Inter is szívesen a soraiban tudná a vb-bronzérmes labdarúgót. A The Sun információi szerint januárban viszont megtörténhet a nyáron elmaradt váltás, ráadásul Dembelé szerződése a szezon végén lejár, ennek értelmében szabadon tárgyalhat kérőivel. 

Mousa Dembelé már 2012 nyara óta erősíti a Tottenham Hotspur. A belga válogatott középpályást akkor közel 20 millió euró ellenében igazolta le a Spurs a Fulhamtől. Dembelé helye a kezdőcsapatban már az első szezonja óta megkérdőjelezhetetlen, kétségtelenül a Tottenham egyik meghatározó alakjának számít már évek óta. A londoni gárda színeiben ez idáig minden frontot egybe véve 247 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 10 találatot és 12 gólpasszt jegyzett. A Premier League berkein kívül még Hollandiában és Belgiumban futballozhatott.