Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napi Neymar: a spanyolok szerint hamarosan visszatér a LaLigába!

A Mundo Deportivo értesülése szerint nem is az a kérdés igazán, hogy elhagyja-e a Real Madrid vagy az FC Barcelona együttese kedvéért a PSG-t, hanem hogy mikor?! A brazil Neymar tavaly nyáron hagyta el a katalánokat, mégpedig világrekordot jelentő 222 millió euróért cserébe.

Szinte két-háromnaponta felreppen a pletyka arról, hogy Neymar éppen a Real Madriddal szemez a folytatást illetően, mert bár korábban közeli ellenfelek voltak, most mégis az egyik legnagyobb rajongója Florentino Pérez elnök. Aztán a következő nap már azt látjuk a közösségi médiában, hogy a 26 esztendős támadónak inkább a Barca felé húz a szíve, amit azzal bizonyít, hogy a klubbal való haragos viszonya ellenére is megtartotta baráti kapcsolatait a klubnál. Rendszeresen pózol Messiékkel, a meglepően gyakori katalóniai látogatásai során. És akkor végül ilyen pletykák és villámlátogatások után szokott jönni rendszerint a hűségeskü, amelyben Neymar elmondja, hogy mennyire imádja a várost, és azt az orrnehéz csapatot, amelynek támadó sorában a Ligue 1-ben brillírozik, ám a nemzetközi terepen csak bukdácsol.

A Mundo Deportivo szerint a Paris Saint-Germainnel kapcsolatos szavai Neymarnak azonban csak porhintés, és valójában egyáltalán nem érzi jól magát Franciaországban. Állítólag a dél-amerikai légiós elégedetlen azzal, hogy a párizsiakkal csak hazai terepen lehetnek képesek a csúcsra érni.

A PSG hibáatlan mérleggel, tízből tíz győzelemmel vezeti a francia bajnokságot, előnye nyolc pont a második Lille előtt.