Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El Clásicó: Guardiola is megszólalt!

A spanyol bajnokság csúcsrangadója ahogy az ellni szokott, a világ angy részét lázba hozza. Így van ezzel a Barca korábbi, a Man. City jelenelgi trénere, Pep Guardiola.

(Kép: as.com)

Guardiola, akinek csapata a Premier Leaue-ben szintén rangadót vív majd hétfő este a Tottenham otthonában a következőképpen kezdte gondolatmenetét a Barca – Real kapcsán: “Minden egyes derbi különleges meccs, melynek nincsen favoritja. Ettől függetlenül az a tény, hogy a Barcelona otthon játszik, hatással lehet a találkozóra. A Real Madrid remekül kezdett, viszont visszaesett a formája, viszont ki fognak lábalni a gödörből”

“A spanyol futball sokáig örülhetett annak, hogy Cristiano Ronaldo és Lionel Messi a La Ligában játszott. Hihetetlen képességű játékosok, akik hozzájárultak a bajnokság fejlődéséhez. Most, hogy egyikük sem lesz ott a pályán, az El Clásicó, attól még El Clásicó marad!” – Folytatta Guardiola, aki ez után kitért még a CR-hatásra is.

“Szögezzük le, Cristiano Ronaldo pótolhatatlan! Nem csak azért, mert 50-60 gólt szerez egy szezonban, hanem a gólpasszai miatt is, vagy éppen amiatt, ahogyan a pályán leköti a védők figyelmét. A Real Madrid viszont nélküle is top-top csapat maradt.” – Így a City trénere, aki vélhetően azért a Barcának szorít majd délután.

Az El Clásicó 16:15-kor kezdődik, élőben a Spíler 2 közvetíti!