Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Emery nem akar foglalkozni a Ramsey-üggyel

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk az Arsenal visszavonta Aaron Ramseynek tett szerződéshosszabbítási ajánlatát. Maga a játékos nem értette a klub részéről ezt a lépést, ráadásul magyarázatot sem kapott erre egyelőre. 

És úgy fest ez nem is nagyon változik, ugyanis Unai Emery a csapat menedzsere a Sky Sportsnak  elmondta, hogy ő nem tud/akar (?) ezzel foglalkozni:

“Az akarom, hogy az ő figyelme is a csapaton legyen. Az igaz, hogy vannak olyan játékosok akiknek jelenleg a szerződésük körül kérdések vannak és ezeket a vezetőséggel egyeztetniük kell, ám ezt a két dolgot külön kell választani.”

“Nekem a helyzet teljesen tiszta és ezt Aaronnal is megbeszéltük csütörtökön, hogy teljes elkötelezettséggel játszik a csapat iránt és csak arra fókuszál, hogy segítse azt. Nagyon tetszett ahogy a Sporting ellen játszott. “

“Ugyan ezt akarom látni tőle vasárnap is és az összes többi mérkőzésen. A csapatra koncentráljon és meglátjuk, hogy mi lesz.”

“Aaronnak és a vezetőségnek le kell ülniük és meg kell oldaniuk ezt a szituációt és arra is gondolnia kell, hogy az is benne van, hogy nem itt nálunk fogja tovább folytatni a pályafutását. “ – zárta Emery az exkluzív interjút.

A hírek szerint a walesi válogatott a mai napig nem kapott arra magyarázatot a felső vezetéstől, hogy mi miatt lett visszavonva az ajánlat, ám meglepő lenne, ha ebbe Emerynek egyáltalán nem lett volna beleszólása.

Ramsey szerződése a nyáron lejár a csapatnál és egyre biztosabb az, hogy távozik, mi több az, hogy ingyen távozik az Emiratesből.