Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Henryval sem megy a Monacónak! – videóval

Tovább folytatódott a tavalyi második helyezett AS Monaco vesszőfutása a francia bajnokságban (Ligue 1), ugyanis a hercegségbeli gárda hiába váltott edzőt, egyelőre az egykori kiválóságukkal, Thierry Henryval is nyeretlenek…

A Monaco továbbra is az első forduló óta nyeretlen hazája bajnokságában, szombat este is csak egy kései találattal tudott pontot menteni – a hozzájuk hasonlóan – a kiesés elől menekülő Dijon elleni hazai mérkőzésen. De legalább nem kaptak ki, mint az utolsó négy bajnokijuk mindegyikén.

A közelmúltban kinevezett Thierry Henry érkezése óta a csapat a Ligue 1-ben egy döntetlent és egy vereséget regisztrál, ill. hét közben ikszelt a Club Brugge ellen a Bajnokok Ligájában, tehát egyelőre vele is nyeretlen a csapat, és hétről hétre egyre jobban ég a talpuk alatt a talaj, hiszen már csak 19-ek a 20 csapatos francia élvonalbeli bajnokságban. Lehet, hogy nem Leonardo Jardimban volt a hiba?!

AS Monaco – Dijon 2-2 (1-1)
Gólszerzők: Henrichs (29.), Glik (78.) ill. Alphonse (33.), Abeid (57.)

A francia bajnokság hétvégi fordulójának rangadóját vasárnap este az Olympique Marseille és a Paris Saint-Germain vívja egymással 21 órától előbbi otthonában.

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye