Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gyász: elhunyt a Leicester City tulajdonosa!

A vasárnap esti órákban hivatalosan is megerősítették, amire sajnos számítani lehetett: senki sem élte túl a szombat esti helikopter-balesetet, amikor a West Ham United elleni bajnoki mérkőzést követően lezuhant a Leicester City tulajdonosának gépe.

BBC információi szerint a tragédia pillanatában a helikopteren tartózkodott Vichai Srivaddhanaprabha klubtulajdonos és lánya, valamint a két pilóta és egy meg nem nevezett ötödik személy – ezen értesüléseket azóta már több neves hírügynökség megerősítette.

Egyes hírek szerint a szombat esti szerencsétlenség után a Leicester City csapatkapitánya, Kasper Schmeichel több biztonsági emberrel együtt elsőként rohant oda a lángoló roncsokhoz.

A klub vasárnapi napra tervezett junior és női bajnoki mérkőzését egyaránt elhalasztották, az első csapat november 3-i, Cardiff elleni idegenbeli Premier League-meccsének megrendezéséről egyelőre nem született döntés.

A Leicester City mélyen megrendülve gyászolja tulajdonosát, a tragédia óta már szurkolók ezrei rótták le kegyeletüket a stadion előtt.

Emlékére elevenítsük fel a Leicester City két évvel ezelőtt bajnoki címét.