Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ranieri: minden jobb lett, amihez hozzáért

Claudio Ranieri is lerótta kegyeletét a Leicester City stadionjánál. A klub történetének legnagyobb sikerét elérő edző is elbúcsúzott Vichai Srivaddhanaprabhától, akivel a 2015/16-os szezonban együtt vitték véghez a csodát és bajnokok lettek a PL-ben.

Mint ismert, a King Power Stadion parkolójába zuhant a Leicester City elnökének helikoptere, melyben a klub első emberével együtt öten utaztak, Vichai Srivaddhanaprabha és a négy útitársa nem élte túl a balesetet. Az elmúlt napokban szurkolók ezrei rótták le kegyeletüket a Leicester stadionjánál felállított emlékhelyen.

„Jó ember volt, akinek mindig volt néhány pozitív szava mindenkihez, nem véletlenül szerették őt ennyien. Bejött az öltözőbe, hogy mondjon egy-két kedvességet, sosem azért, hogy szemrehányást tegyen. Egyszer, nem sokkal a születésnapom után, egy hatalmas tortával érkezett az öltözőbe és mindenki a Happy Birthdayt énekelte. Felvilágosult ember volt, minden jobb lett, amihez hozzáért.
Emlékszem, amikor először találkoztunk, azonnal úgy gondoltam, hogy ő egy pozitív ember, tele van energiával. Soha nem beszélt tapintatlanul, mindig mosolygott. Nagyon szomorú vagyok, osztozom a család gyászában. Most a fián, Aiyawatton van a sor, hogy továbbvigye az édesapja örökségét. Mindig is imádta a labdarúgást.” – nyilatkozta a Sky Sportsnak Ranieri a tragédiáról.