Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tovább tart a Monaco elképesztő mélyrepülése! – videóval

Most már kijelenthetjük, hogy Thierry Henry sem tudta felrázni tetszhalott állapotából az AS Monaco csapatát, az egykori kiváló támadóval a kispadon is sorra veszíti el a meccseket a hercegségbeli csapat a francia bajnokságban (Ligue 1).

Szombat este a Reims otthonában a 21 esztendős Mathieu Cafaro gyönyörűen kivitelezett gólja jelentette a Monaco újabb fiaskóját, Golovinék hiába próbálkoztak becsülettel, nem sikerült kiegyenlíteni az első félidőben összeszedett hátrányt. Pedig a második játékrészben jó 20 percig emberelőnyben is futballozhattak, amíg nem történt náluk is egy kiállítás. A lefújás után amikor a játékosok meg akarták köszönni a biztatást a vendég szurkolóknak, a biztonsági erőknek kellett feltartóztatni a haragos Monaco-drukkereket, egyre nagyobb tehát az elégedetlenség, ami elnézve az eredményeket és a keret összetételét, teljesen érthető is részükről, joggal nem ezt várták.

A Monaco továbbra is csak az első fordulóban nyert meccset az idei szezonban, 12 forduló alatt mindössze 7 pontot gyűjtött, s jelenleg a 19. helyet foglalja el a 20 csapatos mezőnyben, de amennyiben vasárnap délután a sereghajtó Guingamp pontot szerez, akkor az utolsó helyre csúsznak vissza.

Bizonyára sokan emlékeznek rá, hogy a piros-fehérek a 2012-2013-as szezont a másodosztályban töltötték, akkor kellően újraépültek a Ligue 2-ben és újult erővel tértek vissza a legjobbak közé. Vajon most is csak ez segíthet? S mi lesz Henryval?!

Reims – AC Monaco 1-0 (1-0)
Gólszerző: Cafaro (24.) ill.
Kiállítva: Romao (49.) ill. Pele (71.)

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye