Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Guardiola szerint játékosa túl fiatal ahhoz, hogy a legjobb legyen!

Pep Guardiola csapata Southampton elleni 6:1-es kiütéses győzelmét követően a duplázó, a bajnokságban így már 6 gólnál járó Raheem Sterlinget külön kiemelte.

(Kép as.com)

“Raheem egy top játékos. Nagyszerű formában van mostanság. Gyors, erős, atletikus, intelligens, ambiciózus futballista, aki a széleken és középen is kimagasló teljesítményre képes. Fantasztikus volt most is nézni, ahogyan letámadta a hátvédeket. Az 1 az 1 elleni szituációkhoz pedig hihetetlen érzéke van!” – Kezdte gondolatmenetét Guardiola.

Ugyanakkor túl fiatal ahhoz, hogy a világ legjobbjai között emlegessük. Ugyan ez a helyzet Leroy Sané esetében is. Mindkettőjüknek fejlődniük kell. Például a Tottenham ellen Sterling adott egy nagyon fontos gólpasszt, viszont feltűnően sok labdát elveszített.” – Folytatta Guardiola, majd amolyan iránymutatásként üzent 23 esztendős játékosának.

“Ha stabilabb teljesítményre lesz képes, jobban fog összpontosítani még jobb és jobb lesz. Amennyiben valóban ez a célja neki is, úgy gondolom bármit elérhet majd.”