Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca kiszemeltjével helyettesítené távozó védőjét a Juventus – sajtóhír

A tegnapi napon számoltunk be róla, hogy Medhi Benatia januárban távozni készül a Juventustól, és a torinói forrás már azt is hírül adta, hogy az olasz rekordbajnok kivel pótolná a Manchester Unitedhez készülő marokkói védőt.

A Tuttosport információi szerint a Juventus vezetősége az Ajax ifjú tehetségét, Matthijs De Ligt szerződtetését szeretné tető alá hozni, aki talán napjaink legnagyobb ígéretének számít a posztján az egész világon, és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mindenki sorban áll érte, többek közt a Barcelona, a Real Madrid és a Manchester City érdeklődéséről számolt be korábban a világsajtó.

A 19 esztendős védő a 2016-2017-es óta kap rendszeres játéklehetőséget az Ajax első csapatában, és az általános vélekedés szerint a következő évtizedek meghatározó hátvédje lehet, a Transfermarkt már most 50 millió euróra becsli az aktuális piaci értékét.

Nehéz lesz ebből a versenyből a Juventusnak kikerülnie győztesként, de Cristiano Ronaldo leigazolása óta már nem lehet nem komolyan venni a torinói klubvezetés feltűnését egy játékos körül, ugyanakkor az is tény, hogy az Ajax sportigazgatója nemrég közölte, hogy senki nem fogja elhagyni a csapatot januárban.