Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európa-liga: kipottyant a Marseille, hét gól esett Moszkvában

Az Európa-liga idei kiírásában a csoportkör negyedik fordulóját rendezték csütörtökön. A kora esti mérkőzések során a G, a H és az I csoport négyese egyaránt érdekelt volt. 

A G csoport érdekesen alakul, ugyanis négy fordulót követően is minden csapatnak csupán egy győzelme van. A Villareal úgy vezeti a tabellát, hogy már a harmadik döntetlenjét játszotta. Oroszországban egy igazán fordulatos és élvezetes mérkőzést láthattunk, a hétgólos thrillerből végül a hazai csapat jött ki jobban. A továbbjutási esélyek két körrel a vége előtt rendkívül kiegyenlítettek.

Rapid Wien – Villareal 0–0

Szpartak Moszkva – Rangers 4–3 (2-3)
Gólszerzők: Melgarejo, Goldson (öngól), Adriano, Hanni, ill. Eremenko (öngól). Candeias, Middleton

Az Eintracht Frankfurt egyelőre olyan csapatok mellett uralja csoportját, mint a Lazio vagy az Olympique Marseille. Sőt, utóbbi klub kiesése matematikailag is biztossá vált az Olaszországban elszenvedett veresége után. Az első helyért még komoly harc várható a Lazio és a Frankfurt között.

Apollon – Frankfurt 2–3 (0-1)
Gólszerzők:
Zelaya (2 – egyet büntetőből), ill. Jovic, Haller, Gacinovic
Kiállítva: Stendera

Lazio – Marseille 2–1 (1-0)
Gólszerzők: Parolo, Correa, ill. Thauvin

Az I jelzésű kvartett kiegyenlítettségét jelzi a mostani játéknap, ugyanis mindkét találkozón döntetlen született. Meglepetésre éppen a török Besiktas áll a csoport utolsó helyén, ez azonban nagyon könnyen változhat a hátra lévő két fordulóban.

Genk – Besiktas 1–1 (0-1)
Gólszerzők: Berge, ill. Quaresma

Malmö – Sarpsborg 1–1 (0-0)
Gólszerzők: Antonsson, ill. Mortensen