Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A kulcsember üzent a vezetőségnek?

A Victoria Plzen 5:0-ás idegenbeli legyőzését követően Casemiro abszolút elégedettnek tűnt azzal, ahogyan a Real Madrid Santiago Solari vezetésével megindult előrefelé.

(Kép: as.com)

“Fontos mérkőzés volt. Tudtuk, hogy az elején a Plzen támadni fog, nyomást akar gyakorolni ránk. Voltak pillanatok, amikor meg is szenvedtünk velük, viszont később betaláltunk. Utána sok lehetőséget alakítottunk ki, ellenfelünk pedig nem tudta tartani a lépést velünk. Az öt gól mellett az is fontos, hogy nem kaptunk gólt!” – Így a blancók középpályása a lefújást követően a ‘Movistar+’-nak.

A találkozó első Real-gólját jegyző brazil megköszönte a szurkolók odaadó támogatását, majd elmondta azt is, hogy reméli meg tudnak most már felelni az elvárásoknak, bár szerinte a Real Madrid esetében mindig extra elvárásokról van szó.

Casemiro végül Santiago Solari kapcsán feltett egy amolyan költői kérdést is: “Mindannyian Solari mellett állunk, bármiről is beszélnek az emberek. Ha jól mennek a dolgaink, miért ne kaphatná meg Solari a lehetőséget?!”