Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca nem engedné el végleg a középpályást – sajtóhír

Az aktuális információk szerint a Barcelona még nem mondott le végleg Angliába kölcsönzött portugál középpályásáról, ugyanis a katalán óriás nem szeretné az aktuális kölcsönszerződés után eladni játékosát.

A Liverpool Echo beszámolói szerint a jelenleg Andre Gomest kölcsönben foglalkoztató Everton hiába szeretné az évad végén megszerezni a 25 éves portugál középpályás játékjogát, a Barcelona jelenleg nem szándékozik eladni őt a Mersey-parti együttes részére.

Az Európa-bajnok labdarúgó 2016 nyarán 35 millió euró ellenében szerződött a Valenciától a gránátvörös-kékekhez, ám a szurkolók korántsem voltak makulátlanul elégedettek vele. Első idényében 47, a másodikban pedig 31 mérkőzést kapott, de bizonyára a vezetőség tetszését sem nyerte el, hogy a kölcsönadása mellett döntöttek, ám úgy fest véglegesen még nem mondtak le róla, s a következő évadban akár készek lehetnek újra lehetőséget adni neki.

Gomes az idei szezont többszöri combizom-sérüléséből kifolyólag csak októberben kezdhette el, a “Toffees” legutolsó három bajnokiján már kezdőként léphetett pályára.