Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Guardiola meglepő nyilatkozata Mourinhóról!

Bőszen hangolódnak a felek a vasárnapi manchesteri városi rangadóra. Így tett a City trénere, Pep Guardiola is, aki azért elég meglepő dolgokat is mondott.

(Kép: breadandbutterfootball.com)

“Minden derbi különleges. Ettől függetlenül nem gondolnám, hogy bármelyik csapatnak ez lesz a ‘szezon legnagyobb meccse’. Persze sokat jelent a szurkolóknak, a kluboknak az, hogy legyőzheted a riválist, de ne feledjük, hogy még csak novembert írunk. Szerintem a visszavágó tavasszal az Old Traffordon jóval fontosabb lesz!” – Kezdte gondolatmenetét hivatalos sajtótájékoztatóján Guardiola.

“A United is jó formában van. Nyerni tudtak Torinóban, ott, ahol alig sikerült eddig valakinek. Látható, hogy keményen dolgoznak, nagyon küzdenek azért, hogy előrébb lépjenek. Ahogy már mondtam, csupán november van, így nem érdemes senkit sem kihúzni a bajnoki címre esélyesek közül.” – Folytatta Guradiola, aki José Mourinhóval kapcsolatban fogalmazott igazán meglepően.

“Mourinhoval riválisok vagyunk, és ez jót tesz mindkettőnknek. Ugyanakkor sokkal jobb emberek is vagyunk, mint azt sokan gondolják! Ezt még Önök is látni fogják!” – Így a Barca korábbi trénere, aki szerint csapata a Sterling-eset ellenére a Shakhtar ellen nagyszerűen játszott, ezért is érzi úgy, hogy felkészültek a derbire.