Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LaLiga: a Real(is)-vereség után máris megvan az új edző – HIVATALOS

Ugyan a Celta Vigo együttese általában egészen jól felszívja magát a nagycsapatok, kiváltképp az FC Barcelona és Real Madrid ellenében, azonban az eddig gödörben lévő „Királyiak” remekül játszva, 4-2-es győzelemmel hagyták helyben a kiscsapatot.

A Real elleni zakó volt az utolsó csepp a pohárban

A 4-2-es vereség, és a még mindig csak 14. tabellahelyezés végső döntésre sarkallta a hétvégén a Celta vezetőségét: azonnali hatállyal felmondtak az argentin vezetőedzőnek, Antonio Mohamednek. Így tehát kijelenthető, hogy a tehetséges dél-amerikai mester gyorsan belebukott első európai próbálkozásába.

Azonban nem sokáig tétlenkedtek az illetékesek a galíciai Vigoban, lévén máris kinevezték a csapat új trénerét. Azt még csak ma fogják bejelenteni, a délben tartandó hivatalos bemutatón, hogy meddig kap lehetőséget, de mostantól Miguel Cardoso irányítja a Celtát. A 46 esztendős portugál szakember október 2-ig irányította a Nantes együttesét, ám nyár óta nem sikerült megtalálnia a közös hangot játékosaival. Cardoso korábban a portugál Rio Ave együttesét, illetve a Sahtar Donyeck második csapatát vezette edzőként. Asszisztensként közreműködött még a Braganál, a Sportingnál és a Deportivo La Corunanál.

Miguel Cardoso belökheti a Celta szekerét