Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Vasas korábbi edzője a Bundesliga 2-ben

A Vasast 2016 tavaszán bent tartó, majd a következő évben bronzérmet és Magyar Kupa ezüstöt nyerő, majd rákövetkező évben kiejtő edzője Michael Oenning újra kispadot kapott. A német trénert a Bundesliga 2-ben utolsó előtti helyen tanyázó Magdeburg vezetősége bízta meg a csapat bent tartásával.

Felemásra sikeredett Michael Oenning angyalföldi szerepvállalása. Elsőként elérte a célt, élvonalban maradt az együttessel. A következő idényben már bronzérmet és Magyar Kupa ezüstöt nyert, így mindenki úgy gondolta, hogy kiváló munkát végez. Az előző évben annak ellenére a kispadon maradhatott végig, hogy a kiesés ellen harcolt a klubbal, s végül ki is hullott az első osztályból. Lejáró szerződését így nem hosszabbította meg a klub, s hazatért. Oenning eddig várta, hogy megtalálja az újabb lehetőség, s mára hivatalos lett, hogy ő tarthatja bent a Magdeburgot a második vonalban. Az 53 esztendős német trénert szerdán sajtótájékoztatón mutatta be a Bundesliga 2-ben utolsó előtti helyen álló együttes.

Oenning korábban a Nürnbergnél és a Hamburgnál is dolgozott, mielőtt Magyarországra került.

Oenning kinevezéséhez a Twitteren gratulált a német válogatott Ilkay Gündogan, aki jelenleg a Manchester City középpályása. Gündogan korábban a Bochumnál és a Nürnbergnél együtt dolgozott a trénerrel.