Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Balhé a brazil szövetséggel?

Nem a legjobb a napokban a Real Madrid és a Brazil Labdarúgó Szövetség (CBF) közötti viszony. Mindennek az oka pedig Vinícius Junior.

(kép: as.com)

A brazil U20-as válogatott szövetségi kapitánya, Carlos Amadeu elképzelhető, hogy egy később talán még nagyobb méretűvé duzzadó botrányt robbantott ki a napokban adott nyilatkozatával. Az 53 esztendős szakember ugyanis azt találta mondani, hogy a Real Madriddal nem tud együtt működni a CBF, már ami Vinícius Junior U20-as dél-amerikai bajnokságon (Úgy is mondhatnánk, hogy a Copa America U20-as kiadása) történő szereplését illeti.

“Vinícius nem jöhet a tornára. Beszéltem vele, ahogy a Real Madriddal is. A klubja egyértelműen kijelentette, hogy nem fogja elengedni a válogatotthoz. Még abban bízhatunk, hogy Vinícius meg tudja győzni a Realt, hiszen nekem azt mondta, hogy ő mindenképpen szerepelni szeretne a válogatottban.” – Idézi Carlos Amadeu szavait az AS.

Ha mindez így történik, a brazilok hamar felháborodhatnak, főleg akkor, ha Vinícius netán Solarinál sem kap addig kellő játéklehetőséget a blancóknál.
Más kérdés, hogy január 17-e és február 10-e között, míg a dél-amerikai sorozat tartana, a Real Madrid számára már bőven dübörög tovább az idény, így a klub döntése is védhető.