Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dembele mégsem gyomorproblémák miatt hiányzott a Barca edzéséről – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint Ousmane Dembelével egyre nagyobb problémák vannak, és emiatt, nem pedig betegség miatt hagyta ki a Barcelona egyik edzését. 

Forrás: soccerinfomania.com

A spanyol AS azt derítette ki, hogy Dembele nem gyomorproblémák miatt hagyta ki a Barcelona egyik edzését, hanem azért, mert reggelig videojátékozott a barátaival, és nem tudott időben felkelni.

Mint ismeretes a francia szélső minden jelzés nélkül nem jelent meg a katalánok edzésén. Dembele ezek után kimaradt a soron következő meccs keretéből is, és még csapattársa és Didier Deschamp is figyelmeztette.

Dembelénél állítólag már függőséggé vált a videojátékozás, ami a teljesítményére és a csapattársakkal való kapcsolatára is kihatással van. Az AS szerint a játékos egyedül él Barcelonában, és a virtuális világba menekül a problémái elől.

A 21 éves játékos 2017 nyarán érkezett a Barcelonába akkor klubrekordot jelentő 105 millió euróért. Az első szezonját egy komoly sérülés miatt szinte teljesen kihagyta, a mostani idényt viszont remekül kezdte, de Ernesto Valverde inkább csereemberként számít rá.