Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fulham: Ranieri a Chelsea mellőzött „Rókáját” csalogatja

Pár napja nevezték még csak ki a Fulham menedzserévé Claudio Ranierit, és a hírek szerint az olasz mester máris a keret átformáláshoz kezdett. Talán még időben sikerül minőségi változtatást eszközölnie a kiesés ellen küzdő londoniak sorsában.

Szimpatikus csapat benyomását kelti a pályán az újonc Fulham együttese, ám Szlavisa Jokanovics irányításával nem sikerült bebizonyítaniuk, hogy méltók a Premier League-szereplésre. A Fulhamnél a múlt héten telt be a pohár, és rúgták ki a szerb menedzsert, hogy helyét a világ egyik legfelkészültebb szakembere, Claudio Ranieri vegye át.

Az olasz edző karrierje szerteágazó és kalandos, tele sikerrel és bukással, ám legszebb emlékei alighanem az angol bajnoksághoz kötik: történelmi bajnoki cím a Leicesterrel 2016 tavaszán.

A legújabb hírek szerint egykori csapata még mindig nagy hatással van Ranierire, így akár több kedvencét is szívesen látná az új klubjánál. Az Express arról ír, hogy a Chelsea-nél teljesen parkoló pályán lévő Danny Drinkwater szívesen csatlakozna a Fulhamhez, lévén a „Kékeknek” köszönhetően már a válogatottból is kiszorult, miközben 28 esztendős már a karrierje csúcsán kellene lennie. A korábbi Manchester United nöcendék szerződése 2022-ig érvényes a Chelsea-vel, így Maurizio Sarriék aligha mondanak le róla ingyen januárban. A legvalószínűbbnek egy kölcsönadást, illetve vételt tartunk, vásárlási opcióval.