Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic döntött! – sajtóhír

Lezárulhat Zlatan Ibrahimovic téli klubváltással kapcsolatos szappanoperája, ugyanis az európai kölcsönnel kacérkodó svéd klasszis egy lapértesülés szerint eldöntötte, hogy hol folytatja pályafutását.

Olaszország vezető sportlapja, a La Gazzetta dello Sport számolt be róla, hogy Zlatan Ibrahimovic az aktuális évad hátralévő részére a Los Angeles Galaxytól kölcsönben az AC Milan csapatához kerül, és a 2018-2019-es szezon végeztével a milánói gárdának további egy évre opciós joga lesz a szerződtetésére.

Korábban többek közt a Real Madrid és a Manchester United gárdája egyaránt fontolóra vette a 37 éves csatár alkalmazását, ám Ibra határozott elképzelése az AC Milan volt a kezdetektől fogva.

A bosnyák származású kiválóság fénykorában, 2010 és 2012 között két szezont húzott le az AC Milan alkalmazásában, 56 gólt szerzett és Scudettót nyert az együttessel.

Ibrahimovic az MLS aktuális kiírását 27 mérkőzésről 22 találattal fejezte be, és az újdonsült gólrekorder Joseph Martinez (31 gól) mögött második helyen végzett a bajnokság góllövőlistáján.