Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-be vinnék a Lyon tehetségét – sajtóhír

Egyre valószínűbb, hogy hamarosan a Premier League-ben köthet ki az Olympique Lyon tehetséges játékosa, aki iránt korábban az FC Barcelona mutatott érdeklődést.

A Daily Mail legfrissebb információi szerint az Arsenal és a Barcelona mellett immár a Chelsea is versenyez az Olympique Lyon tehetséges középpályása, Houssem Aouar megszerzése iránt.

A 20 éves algériai származású francia támadó középpályás a 2016-2017-es szezonban debütált az OL első csapatában, a tavalyi idényben összesen 44 tétmeccset játszott a  csapat színeiben, idén pedig már 17 pályára lépésnél tart, és öt gólt is szerzett a francia bajnokság (Ligue 1) idei kiírásában, beleértve az elmúlt négy fordulóban lőtt három találatát.

A forrás szerint Maurizio Sarri eltökélt célja a fiatal játékos megszerzése, aki még több variációs lehetőséget biztosíthatna a “Kékek” számára a középpályás posztokon, de biztosan nem lesz egyszerű megszerezniük a tehetséges labdarúgót a kihívókkal szemben.

Aouar aktuális piaci értékét 31.5 millió fontban állapítja meg az általános mértékadóként szolgáló Transfermarkt portálja.